#рецепты #грибы #рис #ризотто #ужин #вкусно
Добрый день!
Сегодня готовим Ризотто с грибами.
Ингредиенты :
- Рис "арборио" 250 гр.
- Шампиньоны 300 гр.
- Лук 1 шт.
- Куриный бульон ( вода, 1 л. + куриная приправа, 1 кубик )
- Белое вино 80 мл.
- Сыр
- Соль, перец по вкусу
- Подсолнечное масло
Для начала варим куриный бульон. Нагреваем воду и добавляем кубик куриной приправы. Доводим до кипения и бульон готов.
Далее нарезаем грибы, как показано на видео, обжариваем их в сковороде и откладываем в сторону. В ту же сковороду насыпаем мелко нарезанный лук. Обжариваем до золотистого цвета. Затем насыпаем рис и слегка обжариваем все вместе. Далее добавляем вино и увеличиваем пламя, чтобы весь алкоголь выпарился. После этого начинаем постепенно добавлять бульон, постоянно перемешивая. И так, пока рис не приготовится. Если жидкость выкипит слишком рано, долить воды, вина или бульона. В конце, добавляем заранее обжаренные грибы. При подаче посыпаем тёртым сыром.
Ризотто с грибами готово!
Приятного аппетита!
P.S.: ***Постоянное помешивание — важнейшая часть технологии приготовления ризотто.***
~
#recipes #mushrooms #rice #risotto #dinner #delicious
Hello!
Today we are making a Mushroom Risotto!
Ingredients :
- Rice "arborio" 250 gr.
- Champignons 300 gr.
- Onion 1 pc.
- Chicken broth (water, 1 l. + chicken seasoning, 1 cube)
- White wine 80 ml.
- Cheese
- Salt, pepper
- Sunflower oil
First, make a chicken broth. Heat the water and add the chicken seasoning cube. Bring it to a boil and the broth is ready.
Next, cut the mushrooms, as shown in the video. Fry them in a pan and set them aside. Add finely chopped onion into the same pan. Fry until golden brown. Then add rice and lightly fry everything together. Next, add the wine and increase the flame, so that all the alcohol evaporates. After that, we begin to gradually add the broth, stirring constantly. Keep doing so until the rice is fully cooked. If the liquid boils off too early, add water, wine or broth. Finally, add the pre-fried mushrooms. Sprinkle with grated cheese when serving.
The Mushroom Risotto is ready!
Enjoy your meal!
P.S.: ***Constant stirring is an essential part of the risotto making technology.***
Добрый день!
Сегодня готовим Ризотто с грибами.
Ингредиенты :
- Рис "арборио" 250 гр.
- Шампиньоны 300 гр.
- Лук 1 шт.
- Куриный бульон ( вода, 1 л. + куриная приправа, 1 кубик )
- Белое вино 80 мл.
- Сыр
- Соль, перец по вкусу
- Подсолнечное масло
Для начала варим куриный бульон. Нагреваем воду и добавляем кубик куриной приправы. Доводим до кипения и бульон готов.
Далее нарезаем грибы, как показано на видео, обжариваем их в сковороде и откладываем в сторону. В ту же сковороду насыпаем мелко нарезанный лук. Обжариваем до золотистого цвета. Затем насыпаем рис и слегка обжариваем все вместе. Далее добавляем вино и увеличиваем пламя, чтобы весь алкоголь выпарился. После этого начинаем постепенно добавлять бульон, постоянно перемешивая. И так, пока рис не приготовится. Если жидкость выкипит слишком рано, долить воды, вина или бульона. В конце, добавляем заранее обжаренные грибы. При подаче посыпаем тёртым сыром.
Ризотто с грибами готово!
Приятного аппетита!
P.S.: ***Постоянное помешивание — важнейшая часть технологии приготовления ризотто.***
~
#recipes #mushrooms #rice #risotto #dinner #delicious
Hello!
Today we are making a Mushroom Risotto!
Ingredients :
- Rice "arborio" 250 gr.
- Champignons 300 gr.
- Onion 1 pc.
- Chicken broth (water, 1 l. + chicken seasoning, 1 cube)
- White wine 80 ml.
- Cheese
- Salt, pepper
- Sunflower oil
First, make a chicken broth. Heat the water and add the chicken seasoning cube. Bring it to a boil and the broth is ready.
Next, cut the mushrooms, as shown in the video. Fry them in a pan and set them aside. Add finely chopped onion into the same pan. Fry until golden brown. Then add rice and lightly fry everything together. Next, add the wine and increase the flame, so that all the alcohol evaporates. After that, we begin to gradually add the broth, stirring constantly. Keep doing so until the rice is fully cooked. If the liquid boils off too early, add water, wine or broth. Finally, add the pre-fried mushrooms. Sprinkle with grated cheese when serving.
The Mushroom Risotto is ready!
Enjoy your meal!
P.S.: ***Constant stirring is an essential part of the risotto making technology.***
- Категория
- Ризотто
Комментариев нет.