Cream of mushroom soup. Грибной крем суп.

41 Просмотры
Издатель
ИНГРИДИЕНТЫ
4 ст. ложки сливочного масла
1 ст. ложка растительного масла
2 луковицы
4 зубчика чеснока
примерно 700 гр. грибов
1/2 стакана сухого вина или яблочного или винного уксуса
5-6 ст. ложек муки
4 стакана бульона. можно использовать бульонные кубики
соль, перец по вкусу
1-2 бульонных кубика, опционально
1 стакан сливок или молока
зелень по вкусу
Для низкоуглеводного варианта замените пшеничную муку на муку из киноа, нута и т.п.

INGREDIENTS
4 tablespoons butter
1 tablespoon oil
2 onions diced
4 cloves garlic minced
1 1/2 pounds (750 g) fresh brown mushrooms sliced
1/2 cup dry wine or wine or apple cider vinegar
5-6 tablespoons all-purpose flour
4 cups broth or stock
1-2 teaspoons salt adjust to taste
1/2-1 teaspoons black cracked pepper adjust to taste
1-2 bouillon cubes, crumbled
1 cup heavy cream or half and half (sub with evaporated milk)
Chopped fresh parsley and thyme to serve
For the low-carb option, substitute quinoa flour or chickpea flour from wheat flour.
Категория
Супы
Комментариев нет.