Рецепт корейской закуски. На 2,5 кг зеленых помидор нужно 0,5 кг морковки, 0,5 кг сладкого перца, 0,5 кг лука, острый перец по вкусу. Помидоры нарезаем дольками, морковь натираем на терке, перец режем соломкой, лук полукольцами. Добавляем 1 ст. л. соли и 2 ст.л. сахара, 100 мл растительного масла и 50 мл уксуса. Все перемешиваем и оставляем салат настаиваться 2 часа, чтобы появился сок. В банки раскладываем салат с соком, накрываем крышкой и стерилизуем в кипящей воде 20 минут. Достаем и закатываем. Острая закуска на зиму готова. Приятного аппетита.
Korean snack recipe. For 2.5 kg of green tomatoes you need 0.5 kg of carrots, 0.5 kg of sweet pepper, 0.5 kg of onion, hot peppers to taste. Cut the tomatoes into slices, grate the carrots, cut the pepper into strips, the onion in half rings. Add 1 tbsp. l. salt and 2 tbsp. sugar, 100 ml of vegetable oil and 50 ml of vinegar. Mix everything and leave the salad to infuse for 2 hours so that the juice appears. Put salad with juice into jars, cover with a lid and sterilize in boiling water for 20 minutes. We take it out and roll it up. A spicy snack for the winter is ready. Bon Appetit.
Korean snack recipe. For 2.5 kg of green tomatoes you need 0.5 kg of carrots, 0.5 kg of sweet pepper, 0.5 kg of onion, hot peppers to taste. Cut the tomatoes into slices, grate the carrots, cut the pepper into strips, the onion in half rings. Add 1 tbsp. l. salt and 2 tbsp. sugar, 100 ml of vegetable oil and 50 ml of vinegar. Mix everything and leave the salad to infuse for 2 hours so that the juice appears. Put salad with juice into jars, cover with a lid and sterilize in boiling water for 20 minutes. We take it out and roll it up. A spicy snack for the winter is ready. Bon Appetit.
- Категория
- Закуски
Комментариев нет.