Корейские Закуски из Тыквы Рецепт Korean Pumpkin Side Dish Recipe 단호박 반찬 만들기

30 Просмотры
Издатель
For English scroll down!!!
Открываем сезон Осеннего Меню!!! Делаем два Корейских Салата из Тыквы^^ Один из салатов - Острый Салат (호박생채), а другой - Тёплый Салат (호박나물). Оба салата можно хранить в контейнере в холодильнике 2-3 дня.
Тыквенные Салаты
Острый Салат с Тыквой:
Ингредиенты:
тыква 300 г
молотый чеснок 1 ст.л.
молотый красный перец чили 1 ст.л.
сахар 2 ст.л.
рыбный соус 1 ст.л.
соль 1/3 ч.л.
щепотка кунжутных семян
Способ приготовления:
1) Тонко нарежьте тыкву (стиль нарезки жульен).
2) Немного посолите, перемешайте и дайте настояться 10 минут.
3) Сделайте соус.
4) Через 10 минут промойте тыкву в холодной воде и обсушите.
5) Перемешайте тыкву с соусом и подавайте к столу.
Тёплый Салат с Тыквой:
Ингредиенты:
тыква 300 г
молотый чеснок 1 ст.л.
кунжутное масло 1 ст.л.
растительное масло 2 ст.л.
соль 1/3 ч.л.
щепотка кунжутных семян
1 красный перец чили
Способ приготовления:
1) Тонко нарежьте тыкву.
2) Немного посолите, перемешайте и дайте настояться 10 минут.
3) Через 10 минут промойте тыкву в холодной воде и обсушите.
4) Нагрейте сковороду с растительным маслом и жарьте чеснок помешивая.
5) Когда почувствуете запах чеснока, добавьте тыкву и жарьте, помешивая на среднем огне.
6) Когда тыква готова добавьте кунжутное масло и перемешайте.
7) снимите с огня, блюдо готово.

We are opening the season of the Autumn Menu !!! Today we make two Korean Pumpkin Salads ^^ One of the salads is Spicy Salad (호박생채) and the other is Warm Salad (호박나물). Both salads can be stored in a container in the refrigerator for 2-3 days.
Spicy Pumpkin Salad:
Ingredients:
pumpkin 300 g
minced garlic 1 tbsp
red chili powder 1 tbsp
sugar 2 tbsp
fish sauce 1 tbsp
salt 1/3 tsp
a pinch of sesame seeds
Cooking method:
1) Slice the pumpkin thinly (julienne style).
2) Salt a little, stir and let it brew for 10 minutes.
3) Make the sauce.
4) After 10 minutes, rinse the pumpkin in cold water and let it swell.
5) Mix the pumpkin with the sauce and serve.
Warm Pumpkin Salad:
Ingredients:
pumpkin 300 g
minced garlic 1 tbsp
sesame oil 1 tbsp
cooking oil 2 tbsp
salt 1/3 tsp
a pinch of sesame seeds
1 red chili pepper
Cooking method:
1) Slice the pumpkin thinly.
2) Salt a little, stir and let it brew for 10 minutes.
3) After 10 minutes, rinse the pumpkin in cold water and let it swell.
4) Heat a pan with cooking oil and stir-fry the garlic.
5) When you smell the garlic, add the pumpkin and stir fry over medium heat.
6) When the pumpkin is done, add the sesame oil and stir.
7) Remove from heat and serve.

Background on the Thumbnail is Background Texture photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
Music in this video from YouTube Audio Library
Bluebird Jazz & Blues Bright E's Jammy Jams
Категория
Закуски
Комментариев нет.