Соус Болоньезе — итальянское блюдо, разновидность сервировки пасты, а также используемый при такой сервировке мясной соус. Историческим типом пасты для подачи с соусом является тальятелле. За пределами Италии, соус болоньезе сервируется так же со спагетти или другими видами макарон. Соус болоньезе может использоваться не только в сочетании с пастой, но и в сочетании с картофельным пюре, как наполнитель для лазаньи, а в некоторых случаях его сервируют отдельно, как рагу.
Желаем Вам Приятного Аппетита!!!
*****************************************************************************
Bolognese sauce is an Italian dish, a type of pasta serving, as well as meat sauce used for such serving. The historical type of pasta served with sauce is tagliatelle. Outside Italy, bolognese sauce is also served with spaghetti or other types of pasta. Bolognese sauce can be used not only in combination with pasta, but also in combination with mashed potatoes, as a filler for lasagna, and in some cases it is served separately as a stew.
We wish you Bon Appetit !!!
Желаем Вам Приятного Аппетита!!!
*****************************************************************************
Bolognese sauce is an Italian dish, a type of pasta serving, as well as meat sauce used for such serving. The historical type of pasta served with sauce is tagliatelle. Outside Italy, bolognese sauce is also served with spaghetti or other types of pasta. Bolognese sauce can be used not only in combination with pasta, but also in combination with mashed potatoes, as a filler for lasagna, and in some cases it is served separately as a stew.
We wish you Bon Appetit !!!
- Категория
- Паста
Комментариев нет.