Дорогие друзья, сегодня готовим нежную и воздушную панна-котту!!! По своему рецепту этот легкий десерт очень простой - фруктовый мусс и желе из свежих ягод и фруктов! Сегодня мы сделаем мусс из авокадо, ананасовый мусс, мусс из питахайя и ягодный мусс.... ммм пальчики оближешь)))).
✔️Для фруктового Мусса нам понадобится:
▪️ Желатин - 8гр
▪️ Вода - 100гр
▪️ Ягоды - 100гр
▪️ Сахар - 40гр
▪️ Сливки - 120гр
✔️Для прозрачного желе нам понадобится:
▪️ Вода - 450гр
▪️ Желатин - 20гр
▪️ Сахар - 70гр
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Dear friends, today we are preparing delicate and airy panna cotta!!! According to its recipe, this light dessert is very simple - fruit mousse and jelly from fresh berries and fruits! Today we will make avocado mousse, pineapple mousse, pitahaya mousse and berry mousse .... mmm it's gonna be yummy)))).
✔️For fruit Mousse we need:
▪️ Gelatin - 8g
▪️ Water - 100g
▪️ Berries - 100g
▪️ Sugar - 40g
▪️ Cream - 120g
✔️For transparent jelly, we will need:
▪️ Water - 450g
▪️ Gelatin - 20g
▪️ Sugar - 70g
✔️Для фруктового Мусса нам понадобится:
▪️ Желатин - 8гр
▪️ Вода - 100гр
▪️ Ягоды - 100гр
▪️ Сахар - 40гр
▪️ Сливки - 120гр
✔️Для прозрачного желе нам понадобится:
▪️ Вода - 450гр
▪️ Желатин - 20гр
▪️ Сахар - 70гр
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Dear friends, today we are preparing delicate and airy panna cotta!!! According to its recipe, this light dessert is very simple - fruit mousse and jelly from fresh berries and fruits! Today we will make avocado mousse, pineapple mousse, pitahaya mousse and berry mousse .... mmm it's gonna be yummy)))).
✔️For fruit Mousse we need:
▪️ Gelatin - 8g
▪️ Water - 100g
▪️ Berries - 100g
▪️ Sugar - 40g
▪️ Cream - 120g
✔️For transparent jelly, we will need:
▪️ Water - 450g
▪️ Gelatin - 20g
▪️ Sugar - 70g
- Категория
- Десерты
Комментариев нет.