Бефстроганов / Beef Stroganoff

29 Просмотры
Издатель
Beef Stroganoff

Follow exact recipe and you will get the best beef stroganoff! Do not overcook the beef.

Следуйте точно этому рецепту и когда ваши гости будут удивляться почему мясо тает во рту, без эмоций говорите, что всегда так делаете! Главное не пережарьте мясо. Полное время готовки мяса ровно 3 минуты!!! Что будет в противном случае я показал в прошлом видео!


Ingredients / Ингредиенты

1 lb beef tenderloin / 500 гр. вырезки
Salt and black pepper / Соль, перец
3 tbsp butter / 50 гр. сливочного масла
1 yellow onion / 1 луковица
8 oz mushrooms / 225 гр. грибов
1 tbsp fresh thyme / 1 ст.л. свежего тимьяна
1 clove garlic / 1 зубчик чеснока
1/2 cup white wine / 1/2 ст. белого вина
2 tbsp flour / 2 ст.л. муки
3/4 cup sour cream / 3/4 ст. сметаны
1 tbsp Dijon mustard / 1 ст.л. дижонской горчицы
1 tbsp Worcestershire sauce / 1 ст.л. Вустерского соуса
1 1/2 cups beef broth / 1.5 ст. говяжьего бульона

Cut beef into strips and season with salt and pepper. Cook on high heat for 1 min, flip and cook for 1 more minute! Set aside. Do not overcook the meat!!! Using same pan add 1 tbsp of butter, onion, salt and cook until onion is tender. Add 2 tbsp of butter, mushrooms and thyme- cook 5 min. Add garlic. After 1 min pour wine and evaporate. Sprinkle flour, mix and add sour cream, Worcestershire sauce, mustard and 1/4 tsp black pepper. Mix and pour beef broth. Cook for 5-7 min until sauce has thickened. Add meat for 1 min!!! Do not overcook the meat
Категория
Соусы
Комментариев нет.