HIT-Recept.POSNE Sarmice i paprike iz rerne!!Ko ih bude probao neće vam verovati da nema mesa!!

27 Просмотры
Издатель
Dobro jutro dragi prijatelji poštovane domaćice i domaćini.Tradicionalni srpski specijalitet-sarma-omiljeno je zimsko jelo i to u obe varijante-posnoj i mrsnoj!!Ovakav način pripreme posne sarme je tradicija u mojoj porodici za Sv.Nikolu.I ko god ih proba nemože verovati da su bez mesa jer su tako ukusne i sočne.Zato ne propustite ovaj recept a da ga ne isprobate.
SASTOJCI
10 listova kupusa
20listova vinove loze
10 suvih paprika
500gr.praziluk
2 glavice crni luk
150gr,sojine ljuspice
100gr.pirinča
200gr.oraha
So,biber,začinska paprika slatka i ljuta,
250ml.ulja
1 glavica belog luka
Peći u rerni 1h.i 20min.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Good morning, dear friends of the respected housewife and hosts. The traditional Serbian specialty-sarma-is a favorite winter dish in both variants-fasting and fat !! This way of preparing fasting sarma is a tradition in my family for St. Nicholas. And whoever tries them can't believe they're meatless because they're so delicious and juicy. So don't miss this recipe without trying it.
COMPONENTS
10 cabbage leaves
20 vine leaves
10 dried peppers
500gr.praziluk
2 onions
150gr, soy flakes
100g of rice
200gr.oraha
Salt, pepper, sweet and hot peppers,
250ml.oil
1 clove of garlic
Bake in the oven for 1 hour and 20 minutes.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Buongiorno, cari amici della rispettata casalinga e dei padroni di casa. La tradizionale specialità serba-sarma-è un piatto invernale preferito in entrambe le varianti-digiuno e grasso !! Questo modo di preparare il sarma a digiuno è una tradizione nella mia famiglia per San Nicola. E chiunque li provi non posso credere che siano senza carne perché sono così deliziosi e succosi, quindi non perdetevi questa ricetta senza provarla.
COMPONENTI
10 foglie di cavolo
20 foglie di vite
10 peperoni secchi
500gr. Brasileuk
2 cipolle
150gr, fiocchi di soia
100 g di riso
200gr. Oraha
Sale, pepe, peperoni dolci e piccanti,
250ml. Olio
1 spicchio d'aglio
Cuocere in forno per 1 ora e 20 minuti.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Доброе утро, дорогие друзья уважаемой хозяйки и хозяев. Традиционное сербское фирменное блюдо - сарма - любимое зимнее блюдо в обоих вариантах - голодном и жирном !! Такой способ приготовления постной сармы - традиция в моей семье для Святого Николая. И кто бы ни попробовал их. Не могу поверить, что они без мяса, потому что они такие вкусные и сочные. Так что не пропустите этот рецепт, не попробовав его.
СОСТАВНЫЕ ЧАСТИ
10 капустных листьев
20 виноградных листьев
10 сушеных перцев
500гр. Празилук
2 луковицы
150гр, соевые хлопья
100 г риса
200гр. Раха
Соль, перец, сладкий и острый перец,
250 мл. Масла
1 зубчик чеснока
Запекать в духовке 1 час 20 минут.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Категория
Основные блюда Блюда из мяса
Комментариев нет.