Настолько вкусно, что будут в восторге как взрослые так и дети, сметают со стола мгновенно ещё горячими. ИХ ЛЮБЯТ ВСЕ. Быстрый простой и очень вкусный рецепт по которому готовили пирожки на улицах и на рынках. Рецепт очень простой, запомнить его можно без труда, и на следующий день они также очень мягкие, так как готовят их на картофельном отваре с добавлением рассола от маринованных огурцов добавить муку до получения мягкого, липнущего к рукам дрожжевого теста. Готовится просто, получается нереально вкусно, готовьте сразу две порции и вся семья будет в восторге. Для начала надо отварить картофель для начинки и приготовить простое дрожжевое тесто по рецепту с минимальным количеством ингредиентов и оставить тесто подняться на 45 - 50 минут, за это время приготовим начинку, картошка с жаренным репчатым луком. Затем тесто перенести на смазанный маслом стол разделить на порции и в центр каждого шарика теста выкладываем начинку и сформовать пирожки как показано на видео рецепте, делаем закрепления и полученные заготовки немного отбиваем об стол, тем самым вытягиваем пирожок и жарить в сковородке на растительном масле, получаются воздушные нежные очень лёгкие пирожки с картошкой, достаём из масла на бумажную салфетку, чтобы избавиться от лишнего жира и можно подавать на стол, сметают со стола мгновенно, это очень вкусно. Приятного аппетита.
Ингредиенты:
Картофельный отвар - 180 мл
рассол от маринованных огурцов - 180 мл
мука - 500 г
дрожжи - 6 г и 1 столовая ложка сахара
Начинка:
картошка - 450-500 г
репчатый лук - 1 штук
растительное масло - 3 - 4 ст л
#кулинария#пирожки#рецепт#жаренные#скартошкой#ленивые
Подписывайтесь на мой канал, ставьте пальчики вверх и пишите свое мнение комментарии
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
https://www.facebook.com/ Домашняя Кулинария
https://ok.ru/ Домашняя Кулинария
https://www.instagram.com/domashnyaya_kulinariya88
У нас на канале много новых, вкусных и интересных рецептов. Наши Плейлисты
ВЫПЕЧКА ТОРТЫ ЗАПЕКАНКИ ГОРЯЧИЕ БЛЮДА ВО ФРИТЮРЕ НА СКОВОРОДЕ ДЕСЕРТЫ САЛАТЫ ЗАКУСКИ ЗАГОТОВКИ НА ЗИМУ
ИЗ НИЧЕГО
So tasty that both adults and children will be delighted, they are swept off the table instantly while still hot. EVERYONE LOVES THEM. A quick, simple and very tasty recipe according to which pies were prepared on the streets and in the markets. The recipe is very simple, you can easily remember it, and the next day they are also very soft, since they are cooked in potato broth with the addition of pickled cucumber brine, add flour until a soft yeast dough sticking to your hands is obtained. It is simple to prepare, it turns out to be unrealistically tasty, cook two portions at once and the whole family will be delighted. First you need to boil potatoes for the filling and prepare a simple yeast dough according to the recipe with a minimum amount of ingredients and leave the dough to rise for 45 - 50 minutes, during this time we will prepare the filling, potatoes with fried onions. Then transfer the dough to a greased table, divide it into portions and put the filling in the center of each ball of dough and shape the pies as shown in the recipe video, make the fixings and beat the resulting blanks a little on the table, thereby pulling out the pie and frying in a skillet in vegetable oil, we get airy tender very light pies with potatoes, we take them out of the butter on a paper napkin to get rid of excess fat and can be served on the table, swept off the table instantly, it's very tasty. Bon Appetit.
Ingredients:
Potato broth - 180 ml
pickled cucumber pickle - 180 ml
flour - 500 g
yeast - 6 g and 1 tablespoon of sugar
Filling:
potatoes - 450-500 g
onions - 1 piece
vegetable oil - 3 - 4 tbsp
#cooking #pies #recipe #fried #potato #lazy
Subscribe to my channel, put your fingers up and write your opinion, comments
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
https://www.facebook.com/ Home Cooking
https://ok.ru/ Home Cooking
https://www.instagram.com/domashnyaya_kulinariya88
We have a lot of new, tasty and interesting recipes on our channel. Our Playlists
BAKING CAKES BAKING HOT MEALS FRYED IN A FRYING PAN DESSERTS SALADS APPETIZERS WINTER PREPARATIONS
OUT OF NOTHING
Ингредиенты:
Картофельный отвар - 180 мл
рассол от маринованных огурцов - 180 мл
мука - 500 г
дрожжи - 6 г и 1 столовая ложка сахара
Начинка:
картошка - 450-500 г
репчатый лук - 1 штук
растительное масло - 3 - 4 ст л
#кулинария#пирожки#рецепт#жаренные#скартошкой#ленивые
Подписывайтесь на мой канал, ставьте пальчики вверх и пишите свое мнение комментарии
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
https://www.facebook.com/ Домашняя Кулинария
https://ok.ru/ Домашняя Кулинария
https://www.instagram.com/domashnyaya_kulinariya88
У нас на канале много новых, вкусных и интересных рецептов. Наши Плейлисты
ВЫПЕЧКА ТОРТЫ ЗАПЕКАНКИ ГОРЯЧИЕ БЛЮДА ВО ФРИТЮРЕ НА СКОВОРОДЕ ДЕСЕРТЫ САЛАТЫ ЗАКУСКИ ЗАГОТОВКИ НА ЗИМУ
ИЗ НИЧЕГО
So tasty that both adults and children will be delighted, they are swept off the table instantly while still hot. EVERYONE LOVES THEM. A quick, simple and very tasty recipe according to which pies were prepared on the streets and in the markets. The recipe is very simple, you can easily remember it, and the next day they are also very soft, since they are cooked in potato broth with the addition of pickled cucumber brine, add flour until a soft yeast dough sticking to your hands is obtained. It is simple to prepare, it turns out to be unrealistically tasty, cook two portions at once and the whole family will be delighted. First you need to boil potatoes for the filling and prepare a simple yeast dough according to the recipe with a minimum amount of ingredients and leave the dough to rise for 45 - 50 minutes, during this time we will prepare the filling, potatoes with fried onions. Then transfer the dough to a greased table, divide it into portions and put the filling in the center of each ball of dough and shape the pies as shown in the recipe video, make the fixings and beat the resulting blanks a little on the table, thereby pulling out the pie and frying in a skillet in vegetable oil, we get airy tender very light pies with potatoes, we take them out of the butter on a paper napkin to get rid of excess fat and can be served on the table, swept off the table instantly, it's very tasty. Bon Appetit.
Ingredients:
Potato broth - 180 ml
pickled cucumber pickle - 180 ml
flour - 500 g
yeast - 6 g and 1 tablespoon of sugar
Filling:
potatoes - 450-500 g
onions - 1 piece
vegetable oil - 3 - 4 tbsp
#cooking #pies #recipe #fried #potato #lazy
Subscribe to my channel, put your fingers up and write your opinion, comments
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
https://www.facebook.com/ Home Cooking
https://ok.ru/ Home Cooking
https://www.instagram.com/domashnyaya_kulinariya88
We have a lot of new, tasty and interesting recipes on our channel. Our Playlists
BAKING CAKES BAKING HOT MEALS FRYED IN A FRYING PAN DESSERTS SALADS APPETIZERS WINTER PREPARATIONS
OUT OF NOTHING
- Категория
- Выпечка
Комментариев нет.