Тыквенный крем-суп ???? Pumpkin cream soup

53 Просмотры
Издатель
Ingredients:
Pumpkin 500 gr
Potatoes 2pcs
Carrot 1pc
Onion 1pc
Garlic 2 cloves
Cream 10% 150-200ml
Salt, black pepper, paprika
Nutmeg 1 tbsp
Butter


We cut all our vegetables into medium cubes, chop the garlic. We take the cream out of the refrigerator in advance so that it is at room temperature.
First fry the onions and garlic in butter until slightly golden brown, add a little black pepper, paprika and a small spoonful of nutmeg. Now we send our vegetables to the onion, fry for 3-5 minutes and pour boiling water over them so that they cover the vegetables, salt to taste. Leave to cook for 20-30 minutes.
When the vegetables are ready, remove from heat, if necessary, drain off excess water and puree everything with a blender. Pour in the cream and put on the fire again, bring to a boil and you're done! ????

Sprinkle with croutons, grated cheese or pumpkin seeds if desired ????

Bon appetit ♥ ️
__________________________________________________


Ингредиенты:
Тыква 500 гр
Картофель 2шт
Морковка 1шт
Лук 1шт
Чеснок 2 зубчика
Сливки 10 % 150-200мл
Соль, чёрный перец, паприка
Мускатный орех 1 м.ложка
Сливочное масло


Нарезаем все наши овощи на средние кубики, чеснок измельчаем. Сливки достаём заранее из холодильника, чтоб они были комнатной температуры.
На сливочном масле сначала обжариваем лук и чеснок до слегка золотистого цвета, добавим немного черного перца, паприки и маленькую ложку мускатного ореха. Теперь к луку отправляем наши овощи, обжарим все 3-5 минут и заливаем кипятком так чтоб покрыло овощи, посолим по вкусу. Оставляем вариться на минут 20-30.
Когда овощи будут готовы, снимаем с огня, если нужно сливаем лишнюю воду и все пюрируем с помощью блендера. Вливаем сливки и снова ставим на огонь, доводим до кипения и готово!????

По желанию посыпаем сухариками, тёртым сыром или тыквенными семечками ????

Приятного аппетита ♥️
Категория
Супы
Комментариев нет.