Салат с куриным филе в дижонской горчице меде и лимонном маринаде

29 Просмотры
Издатель
Салат с куриным филе в дижонской горчице меде и лимонном маринаде - радует своим необычным вкусом, свежестью и отсуствию маёнеза, который не все любят. Лимонный маринад придает куринному мясу мягкость, нежность и особенный вкус. Салат подаем в горячем виде, но и в холодном он очень вкусный.Хорошего аппетита.
ИНГРЕДИЕНТЫ
Смесь разных салатов - 200г
Помидор - 1 шт
Куринное филе - 450г
Виноград - 100г
Лук - 2 шт.
Фетакхи сыр (козий) - 100г
Для соуса и маринада курицы:
Дижонская горчица -2 ст.л.
Оливковое масло - 2 ст.л.
Мед - 2 ст.л.
Уксус белого вина - 2 ст.л.
Базилик - 1 ст.л.
Лимонный сок - 5 ст.л.
Соль, перец - по вкусу
Все количество разделяем на 2 части и в одну добавляем
Лимонный сок - 5 ст.л. (для маринада курицы только)
#салатскуринымфиле #салатскуринымфилевлимонном маринаде #salātiarvistasfilejusinepjumeduuncitronamarinādē #vistasfilejassalāticitronumērcē #andrashomeworld

Salāti ar vistas fileju dižonas sinepju medus un citrona marinādē - priecē ar savu neparasto garšu, svaigumu un majonēzes iztrūkumu, jo majonēze ne visiem patīk. Savukārt, citronu marināde piešķir vistas gaļai maigumu, mīkstumu un īpašu garšu. Salātus pasniedz karstus, bet arī aukstā veidā tie ir ļoti garšīgi. Labu ēstgribu.
SASTĀVDAĻAS:
Dažādu salātu sajaukums - 200g
Tomāts - 1 gab
Vistas fileja - 450g
Vīnogas - 100g
Sīpoli - 2 gab.
Fetaki siers (kazas) - 100g
Vistas mērcei un marinādei:
Dižonas sinepes -2 ēd.k.
Olīveļļa - 2 ēdamkarotes
Medus - 2 ēdamkarotes
Baltvīna etiķis - 2 ēdamkarotes
Baziliks - 1 ēdamkarote
Citronu sula - 5 ēdamkarotes
Sāls, pipari - pēc garšas
Mēs sadalām visu daudzumu 2 daļās un pievienojam vienai daļai
Citronu sulu - 5 ēdamkarotes (tikai vistas marinādei)
#салатскуринымфиле #салатскуринымфилевлимонном маринаде #salātiarvistasfilejusinepjumeduuncitronamarinādē #vistasfilejassalāticitronumērcē #andrashomeworld

Salad with chicken fillet in Dijon mustard honey and lemon marinade - pleases with its unusual taste, freshness and absence of maenese, which not everyone likes. Lemon marinade gives chicken meat softness, tenderness and a special taste. We serve the salad hot, but it is also very tasty when served cold. Bon appetite.
INGREDIENTS
Mix of different salads - 200g
Tomato - 1 piece
Chicken fillet - 450g
Grapes - 100g
Onions - 2 pcs.
Fetakhi cheese (goat) - 100g
For the chicken sauce and marinade:
Dijon mustard -2 tbsp
Olive oil - 2 tablespoons
Honey - 2 tablespoons
White wine vinegar - 2 tablespoons
Basil - 1 tablespoon
Lemon juice - 5 tablespoons
Salt, pepper - to taste
We divide the entire quantity into 2 parts and add to one of them
Lemon juice - 5 tablespoons (for chicken marinade only)

SUBSCRIBE / ПОДПИШИСЬ НА КАНАЛ / KĻŪSTI PAR MANU SEKOTĀJU
https://www.youtube.com/channel/UCqY7ssDgw9bRTnmwa-na3BA?view_as=subscriber

INSTAGRAM / ИНСТАГРАМ / INSTAGRAMĀ
https://www.instagram.com/potosova/

FACEBOOK / ФЕЙСБУК / FEISBUKĀ
https://www.facebook.com/andra.potosova

В КОНТАКТЕ
https://vk.com/id505773287

В КОНТАКТЕ – community /сообщество / grupa AndrasHome World - Bon Appetit!
https://vk.com/club189875002

DRAUGIEM LV.
https://www.draugiem.lv/user/593527/


По вопросам рекламы / For advertising / Reklāmas jautājumos
livia@tvnet.lv
Категория
Маринады
Комментариев нет.