Ингредиенты для НАЧИНКИ на ОДНУ пиццу:
- Соус барбекю - 5 ст. ложек
- Колбаса сырокопчёная - 40 г
- Грибы шампиньоны - 2 шт.
- Лук - 1/3 часть
- Помидор - 2 шт.
- Маслины - 10/15 шт.
- Сыр моцарелла - 100 г
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ингредиенты для ТЕСТА на ОДНУ пиццы:
- Вода - 125 мл
- Дрожжи сухие - 1/2 ч. ложки
- Сахар - 1/2 ч. ложки
- Мука - 1 ст. ложка
- Соль - 1/2 ч. ложки
- Растительное масло - 1 ст. ложка
- Мука пшеничная просеянная - 180/220 г
В емкость вливаем теплую воду, всыпаем дрожжи, сахар, муку тщательно соединяем ингредиенты. Накрываем пищевой пленкой опару и отправляем в теплое место на 15 минут.
Через 15 минут в опару вливаем растительное масло, всыпаем соль и муку, вымешиваем тесто. Количество муки может меняться для необходимой консистенции теста, все зависит от производителя муки.
Вымесили тесто, дно емкости смазываем растительным маслом и выкладываем тесто, накрываем пленкой, убираем в теплое место на 30 минут, тесто должно подойти в 2/3 раза.
Тесто подошло, поверхность присыпали небольшим количеством муки, и обминаем тесто, выкладываем на пергамент и раскатываем его толщиной 5 мм.
Тесто смазываем растительным маслом, выкладываем соус барбекю распределяем по поверхности максимально близко к краю, и выкладываем начинку колбаса сырокопченая тонко нарезана, грибы, лук, маслины, помидоры и обильно присыпаем сыром.
Убираем в духовку разогретую до 200 градусов (время приготовления зависит от вашей духовки) 10 минут и ГОТОВО!
Пицца получилась очень сочная и вкусная, а тесто мягкое даже на следующий день.
Ingredients for FILLING for ONE pizza:
- BBQ sauce - 5 tbsp. spoons
- Raw smoked sausage - 40 g
- Champignon mushrooms - 2 pcs.
- Bow - 1/3 part
- Tomato - 2 pcs.
- Olives - 10/15 pcs.
- Mozzarella cheese - 100 g
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ingredients for TEST for ONE pizza:
- Water - 125 ml
- Dry yeast - 1/2 tsp
- Sugar - 1/2 tsp
- Flour - 1 tbsp. the spoon
- Salt - 1/2 tsp
- Vegetable oil - 1 tbsp. the spoon
- Sifted wheat flour - 180/220 g
Pour warm water into the container, add yeast, sugar, flour, carefully combine the ingredients. We cover the dough with cling film and send it to a warm place for 15 minutes.
After 15 minutes, pour vegetable oil into the dough, add salt and flour, knead the dough. The amount of flour can vary for the required consistency of the dough, it all depends on the flour manufacturer.
We kneaded the dough, grease the bottom of the container with vegetable oil and spread the dough, cover with foil, put it in a warm place for 30 minutes, the dough should fit 2/3 times.
The dough came up, the surface was sprinkled with a small amount of flour, and we knead the dough, spread it on parchment and roll it out 5 mm thick.
Grease the dough with vegetable oil, spread the barbecue sauce, distribute it over the surface as close to the edge as possible, and spread the filling raw smoked sausage, thinly sliced, mushrooms, onions, olives, tomatoes and sprinkle generously with cheese.
We put it in the oven preheated to 200 degrees for 10 minutes. DONE!
The pizza turned out to be very juicy and tasty, and the dough is soft even the next day.
#пицца #pizza #рецепт #recipe #готовимсовкусом
- Соус барбекю - 5 ст. ложек
- Колбаса сырокопчёная - 40 г
- Грибы шампиньоны - 2 шт.
- Лук - 1/3 часть
- Помидор - 2 шт.
- Маслины - 10/15 шт.
- Сыр моцарелла - 100 г
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ингредиенты для ТЕСТА на ОДНУ пиццы:
- Вода - 125 мл
- Дрожжи сухие - 1/2 ч. ложки
- Сахар - 1/2 ч. ложки
- Мука - 1 ст. ложка
- Соль - 1/2 ч. ложки
- Растительное масло - 1 ст. ложка
- Мука пшеничная просеянная - 180/220 г
В емкость вливаем теплую воду, всыпаем дрожжи, сахар, муку тщательно соединяем ингредиенты. Накрываем пищевой пленкой опару и отправляем в теплое место на 15 минут.
Через 15 минут в опару вливаем растительное масло, всыпаем соль и муку, вымешиваем тесто. Количество муки может меняться для необходимой консистенции теста, все зависит от производителя муки.
Вымесили тесто, дно емкости смазываем растительным маслом и выкладываем тесто, накрываем пленкой, убираем в теплое место на 30 минут, тесто должно подойти в 2/3 раза.
Тесто подошло, поверхность присыпали небольшим количеством муки, и обминаем тесто, выкладываем на пергамент и раскатываем его толщиной 5 мм.
Тесто смазываем растительным маслом, выкладываем соус барбекю распределяем по поверхности максимально близко к краю, и выкладываем начинку колбаса сырокопченая тонко нарезана, грибы, лук, маслины, помидоры и обильно присыпаем сыром.
Убираем в духовку разогретую до 200 градусов (время приготовления зависит от вашей духовки) 10 минут и ГОТОВО!
Пицца получилась очень сочная и вкусная, а тесто мягкое даже на следующий день.
Ingredients for FILLING for ONE pizza:
- BBQ sauce - 5 tbsp. spoons
- Raw smoked sausage - 40 g
- Champignon mushrooms - 2 pcs.
- Bow - 1/3 part
- Tomato - 2 pcs.
- Olives - 10/15 pcs.
- Mozzarella cheese - 100 g
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ingredients for TEST for ONE pizza:
- Water - 125 ml
- Dry yeast - 1/2 tsp
- Sugar - 1/2 tsp
- Flour - 1 tbsp. the spoon
- Salt - 1/2 tsp
- Vegetable oil - 1 tbsp. the spoon
- Sifted wheat flour - 180/220 g
Pour warm water into the container, add yeast, sugar, flour, carefully combine the ingredients. We cover the dough with cling film and send it to a warm place for 15 minutes.
After 15 minutes, pour vegetable oil into the dough, add salt and flour, knead the dough. The amount of flour can vary for the required consistency of the dough, it all depends on the flour manufacturer.
We kneaded the dough, grease the bottom of the container with vegetable oil and spread the dough, cover with foil, put it in a warm place for 30 minutes, the dough should fit 2/3 times.
The dough came up, the surface was sprinkled with a small amount of flour, and we knead the dough, spread it on parchment and roll it out 5 mm thick.
Grease the dough with vegetable oil, spread the barbecue sauce, distribute it over the surface as close to the edge as possible, and spread the filling raw smoked sausage, thinly sliced, mushrooms, onions, olives, tomatoes and sprinkle generously with cheese.
We put it in the oven preheated to 200 degrees for 10 minutes. DONE!
The pizza turned out to be very juicy and tasty, and the dough is soft even the next day.
#пицца #pizza #рецепт #recipe #готовимсовкусом
- Категория
- Пицца
Комментариев нет.