Приготовить пиццу из дрожжевого теста в домашних условиях не составит труда! Главное, чтобы тесто было удачным, тогда пицца исчезнет со стола, не успев остыть. Тесто, которое я вам сегодня покажу, как раз из таких.Это тесто используют в итальянских пекарнях нашего города!Попробуйте и будете делать только так!
**************************************
А на три пиццы диаметром 35см нам нужно:
250мл воды теплой(сыворотки или молока)
500г муки
25г дрожжей(7г сухих)
20г растительного масла
1ч.л.(10г) сахара
0,5ч.л.(5г)соли
Для мармелада из лука:
3 небольшие луковицы
20г растительного масла
1ч.л. с гор. меда
0,5ч.л. соли
70-100мл вина любого(у меня это сироп с консервированных ананасов,а можно вообще добавить воду)
Пассировать лук с маслом под крышкой,до размягчения лука,добавить мед,соль и специи по желанию.Добавить жидкость и тушить под крышкой минимум 20мин,при необходимости добавляйте жидкость и доведите до состояния повидла.
***********************************************
It will not be difficult to prepare pizza from yeast dough at home! The main thing is that the dough is successful, then the pizza will disappear from the table before it has time to cool down. The dough that I will show you today is just one of these.This dough is used in the Italian bakeries of our city!Try it and you will only do it this way!
**************************************
And for three pizzas with a diameter of 35 cm, we need:
250 ml of warm water(whey or milk)
500g flour
25g yeast(7g dry)
20g vegetable oil
1h. l. (10g) sugar
0.5 tsp. (5g)salt
For onion marmalade:
3 small onions
20g vegetable oil
1h. l. with honey
0.5 tsp. salt
70-100ml of any wine (I have this syrup from canned pineapples, or you can even add water)
Pass the onion with oil under the lid, until the onion softens, add honey,salt and spices if desired.Add the liquid and simmer under the lid for at least 20 minutes,if necessary, add the liquid and bring it to the jam state.
**************************************
А на три пиццы диаметром 35см нам нужно:
250мл воды теплой(сыворотки или молока)
500г муки
25г дрожжей(7г сухих)
20г растительного масла
1ч.л.(10г) сахара
0,5ч.л.(5г)соли
Для мармелада из лука:
3 небольшие луковицы
20г растительного масла
1ч.л. с гор. меда
0,5ч.л. соли
70-100мл вина любого(у меня это сироп с консервированных ананасов,а можно вообще добавить воду)
Пассировать лук с маслом под крышкой,до размягчения лука,добавить мед,соль и специи по желанию.Добавить жидкость и тушить под крышкой минимум 20мин,при необходимости добавляйте жидкость и доведите до состояния повидла.
***********************************************
It will not be difficult to prepare pizza from yeast dough at home! The main thing is that the dough is successful, then the pizza will disappear from the table before it has time to cool down. The dough that I will show you today is just one of these.This dough is used in the Italian bakeries of our city!Try it and you will only do it this way!
**************************************
And for three pizzas with a diameter of 35 cm, we need:
250 ml of warm water(whey or milk)
500g flour
25g yeast(7g dry)
20g vegetable oil
1h. l. (10g) sugar
0.5 tsp. (5g)salt
For onion marmalade:
3 small onions
20g vegetable oil
1h. l. with honey
0.5 tsp. salt
70-100ml of any wine (I have this syrup from canned pineapples, or you can even add water)
Pass the onion with oil under the lid, until the onion softens, add honey,salt and spices if desired.Add the liquid and simmer under the lid for at least 20 minutes,if necessary, add the liquid and bring it to the jam state.
- Категория
- Пицца
Комментариев нет.