This delicious chicken soup will warm you up on a cold day!
Ingredients:
- 4 chicken legs
- 2 small carrots
- Half an onion
- 4 cloves of garlic
- Half a bell pepper
Spices:
- 1 tbsp. salt
- Italian seasoning Club House Italian
- Black pepper
- Paprika
- Chicken soup base (Better Than Bouillon brand, optional)
- 3-4 bay leaves
Step by step instructions:
- Add chicken legs to the pot
- Add 2L of cold water
- Bring to a boil and reduce heat
- Mix all the spices and add them to the pot
- Let simmer for 90 minutes
- Remove chicken legs from the pot
- Strain the broth and add it back into the pot
- Chop up the veggies
- Add chopped veggies into the pot
- When the chicken cools down a bit, separate meat from bones
- Add meat to the pot, cover and simmer for 15 minutes
- Add some of your favorite egg noodles
- Cover and simmer for another 10 minutes
Ингридиенты:
- 4 куриных ножки
- 2 небольшие морковки
- Половина луковицы
- 4 дольки чеснока
- Половина болгарского перца
Специи:
- 1 ст. л. соли
- Итальянская смесь специй (Club House Italian brand)
- Черный перец
- Паприка
- Куриный бульон (фирмы Better Than Bouillon, по желанию)
- Лавровый лист, 3-4 штуки
Пошаговые инструкции:
- Залить куриные ножки двумя литрами воды
- Довести до кипения и уменьшить жар
- Смешать специи и добавить в кастрюлю
- Оставить вариться на 90 минут
- Достать куриные ножки из бульона
- Процедить бульон и влить обратно в кастрюлю
- Нарезать овощи и добовить в кастрюлю с бульоном
- Когда курица немного остынет, отделить мясо от костей
- Добавить мясо в кастрюлю, накрыть крышкой и оставить кипеть на 15 минут
- Добавить немного яичной лапши
- Накрыть крышкой и оставить вариться еще на 10 минут
Ingredients:
- 4 chicken legs
- 2 small carrots
- Half an onion
- 4 cloves of garlic
- Half a bell pepper
Spices:
- 1 tbsp. salt
- Italian seasoning Club House Italian
- Black pepper
- Paprika
- Chicken soup base (Better Than Bouillon brand, optional)
- 3-4 bay leaves
Step by step instructions:
- Add chicken legs to the pot
- Add 2L of cold water
- Bring to a boil and reduce heat
- Mix all the spices and add them to the pot
- Let simmer for 90 minutes
- Remove chicken legs from the pot
- Strain the broth and add it back into the pot
- Chop up the veggies
- Add chopped veggies into the pot
- When the chicken cools down a bit, separate meat from bones
- Add meat to the pot, cover and simmer for 15 minutes
- Add some of your favorite egg noodles
- Cover and simmer for another 10 minutes
Ингридиенты:
- 4 куриных ножки
- 2 небольшие морковки
- Половина луковицы
- 4 дольки чеснока
- Половина болгарского перца
Специи:
- 1 ст. л. соли
- Итальянская смесь специй (Club House Italian brand)
- Черный перец
- Паприка
- Куриный бульон (фирмы Better Than Bouillon, по желанию)
- Лавровый лист, 3-4 штуки
Пошаговые инструкции:
- Залить куриные ножки двумя литрами воды
- Довести до кипения и уменьшить жар
- Смешать специи и добавить в кастрюлю
- Оставить вариться на 90 минут
- Достать куриные ножки из бульона
- Процедить бульон и влить обратно в кастрюлю
- Нарезать овощи и добовить в кастрюлю с бульоном
- Когда курица немного остынет, отделить мясо от костей
- Добавить мясо в кастрюлю, накрыть крышкой и оставить кипеть на 15 минут
- Добавить немного яичной лапши
- Накрыть крышкой и оставить вариться еще на 10 минут
- Категория
- Супы
Комментариев нет.