Kraljica VASKRŠNJE TRPEZE! Slana TORTA OD TIKVICA! Kremasta,sočna topi se u ustima i nestaje u tren!

18 Просмотры
Издатель
Pozdrav dragi prijatelji poštovane domaćice i domaćini.Ako ste ljubitelj dobrog i bogatog predjela isprobajte ovaj recept i neće te se pokajati.Slana torta sa tikvicama i kremastim nadevom koji sami možete kombinovati po svom ukusu je pravi bingo za sva vaša slavlja.LJubitelji povrća će garant bizi oduševljeni a i svako ko god je bude probao.Umesto biskvitnog dela koji zna da baš nekad previše zasiti i bude težak tu su sada tikvice.Torta je tako lagana i rado će se svi poslužiti.Probajte i možda će postati vašae omiljeno predjelo jer sezona tikvica tek počinje a ovako nešto može vam zameniti i postati ukusni obrok.
SASTOJCI
4 bele tikvice srednje veličine
Za paniranje - brašno, 4 jaja.Ulje za pohovanje.
Marinada - 3-4 čena beloi luk, peršun.
FIL
300gr. krem sir
400gr. mileram ili kisela pavlaka
2 kašike senf
3-4 kašike majonez
Peršun
3 jaja + 1 jaje
250-300gr. pilećih prsa u crevu ili neki parizer
Pripremljenu ostaviti na par sata u frižider pre serviranja.
Prijatno????
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Hello dear friends, dear housewives and hosts. If you are a fan of a good and rich appetizer, try this recipe and you will not regret it. A salty cake with zucchini and creamy filling that you can combine to your liking is a real bingo for all your celebrations. Be enthusiastic and everyone who tastes it. Instead of a biscuit piece that knows that sometimes it gets too full and heavy, there are now zucchini. The cake is so light and everyone will be happy to serve it. Try it and maybe it will become your favorite appetizer because zucchini season it is just beginning and something like this can replace you and become a delicious meal.
INGREDIENTS
4 white zucchini of medium size
For breading - flour, 4 eggs. Frying oil.
Marinade - 3-4 cloves garlic, primrose.
FIL
300gr. cream cheese
400gr. mileram or sour cream
2 tablespoons mustard
3-4 tablespoons mayonnaise
Parsley
3 eggs + 1 egg
250-300gr. chicken breast in the gut or some parizer
Leave the prepared one in the fridge for a couple of hours before serving.
Pleasant
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Доброго времени суток дорогие друзья, дорогие хозяйки и хозяева. Если вы поклонник хорошей и сытной закуски, попробуйте этот рецепт и не пожалеете. Соленый пирог с кабачком и сливочной начинкой, которую вы можете комбинировать по своему вкусу, - настоящий лото для всех ваших праздников. Будьте в восторге и все, кто его попробует. Вместо бисквита, который знает, что иногда он становится слишком полным и тяжелым, теперь есть кабачки. Пирог такой легкий, и все будут рады его подать. Попробуйте и, возможно, она станет вашей любимой закуской, потому что сезон кабачков только начинается, и что-то подобное может заменить и стать вкусным блюдом.
ИНГРЕДИЕНТЫ
4 белых кабачка среднего размера
Для панировки - мука, яйца 4, растительное масло.
Маринад - 3-4 зубчика чеснока, примулы.
FIL
300гр. сливочный сыр
400гр. милерам или сметана
2 столовые ложки горчицы
3-4 столовые ложки майонеза
Петрушка
3 яйца + 1 яйцо
250-300гр. куриная грудка в кишечнике или какой-то паризер
Перед подачей на стол оставьте приготовленное блюдо в холодильнике на пару часов.
Приятный
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
..????Linkovi Sponzora~

FUNGO JUG d.o.o.
Office: Ucitelja Josifa 1/6. 16000 Leskovac Serbia
tel: +38116241940 fax: +38116601467
Processing: Cukljenik 16203 Vucje Serbia
tel/fax: +38116794831
skype:fungo_jug
www.fungojug.com
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
????instagram: Za porudžbu online.
Instagram Kristal-novoles
https://instagram.com/kristal_novoles...​...
Broj telefona za porudžbinu : 063 8691050
Za porudžbinu u Srbiji besplatna dostava.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
????Business inquiries only:
E-Mail: lovkuking123@gmail.com
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✨Zaprati me !
????Instagram: @kuhinjavalentinamaskovic_recep
????Facebook: Kuhinja Valentina Maskovic
????Music: https://www.youtube.com/watch?v=tAaFg...​...
????Music: Lvne- Tribes
Top-Flow - An Optimistic Life ...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Uživajte u videu ! ????????
#predjelo #tikvice #kremastatorta
Категория
Маринады
Комментариев нет.