В этом ролике мы попробуем приготовить холодный свекольный суп с помощью только левых рук. Смотри до конца чтобы узнать справились ли мы.
Рецепт ????
Калорийность на 100 г :
Ккал - 247
Белки - 11
Жиры - 14
Углеводы - 18
Ингредиенты:
- 1 отварная и охлажденная свекла
- 1 отваренное и охлажденное яйцо
- 1 огурец
- 2-3 стебля зеленого лука
- маленький пучок укропа
- щепотка лимонной кислоты
- 2 ст.л. сметаны 20%
Шаг 1. Отварим свеклу и яйцо.
Шаг 2. Мелко порежем лук, немного посолим и помнём его ложкой.
Шаг 3. Очистим яйцо и разрежем пополам.
Шаг 4. Почистим свеклу и натрём на тёрке.
Шаг 5. Натрём огурец и яйцо.
Шаг 6. Соединим ингредиенты в тарелке.
Шаг 7. Добавим сметану и укроп.
Шаг 8. Зальём стаканом воды.
Шаг 9. Добавим щепотку лимонной кислоты и перемешаем.
Шаг 10. Выложим в центр тарелки половинку яйца.
In this video, we'll try to make cold beetroot soup using only our left hands. Watch all the way to see if we made it.
Recipe ????
Calories per 100 g:
Kcal - 247
Proteins - 11
Fats - 14
Carbohydrates - 18
Ingredients:
- 1 boiled and chilled beetroot
- 1 boiled and chilled egg
- 1 cucumber
- 2-3 stalks of green onions
- a small bunch of dill
- a pinch of citric acid
- 2 tbsp. sour cream 20%
Step 1. Boil the beets and eggs.
Step 2. Finely chop the onion, add a little salt and remember it with a spoon.
Step 3. Peel the egg and cut it in half.
Step 4. Peel the beets and grate them.
Step 5. Grate the cucumber and egg.
Step 6. Combine the ingredients in a plate.
Step 7. Add sour cream and dill.
Step 8. Fill in a glass of water.
Step 9. Add a pinch of citric acid and mix.
Step 10. Put half an egg in the center of the plate.
#beetroot #challenge #2lefthands
Рецепт ????
Калорийность на 100 г :
Ккал - 247
Белки - 11
Жиры - 14
Углеводы - 18
Ингредиенты:
- 1 отварная и охлажденная свекла
- 1 отваренное и охлажденное яйцо
- 1 огурец
- 2-3 стебля зеленого лука
- маленький пучок укропа
- щепотка лимонной кислоты
- 2 ст.л. сметаны 20%
Шаг 1. Отварим свеклу и яйцо.
Шаг 2. Мелко порежем лук, немного посолим и помнём его ложкой.
Шаг 3. Очистим яйцо и разрежем пополам.
Шаг 4. Почистим свеклу и натрём на тёрке.
Шаг 5. Натрём огурец и яйцо.
Шаг 6. Соединим ингредиенты в тарелке.
Шаг 7. Добавим сметану и укроп.
Шаг 8. Зальём стаканом воды.
Шаг 9. Добавим щепотку лимонной кислоты и перемешаем.
Шаг 10. Выложим в центр тарелки половинку яйца.
In this video, we'll try to make cold beetroot soup using only our left hands. Watch all the way to see if we made it.
Recipe ????
Calories per 100 g:
Kcal - 247
Proteins - 11
Fats - 14
Carbohydrates - 18
Ingredients:
- 1 boiled and chilled beetroot
- 1 boiled and chilled egg
- 1 cucumber
- 2-3 stalks of green onions
- a small bunch of dill
- a pinch of citric acid
- 2 tbsp. sour cream 20%
Step 1. Boil the beets and eggs.
Step 2. Finely chop the onion, add a little salt and remember it with a spoon.
Step 3. Peel the egg and cut it in half.
Step 4. Peel the beets and grate them.
Step 5. Grate the cucumber and egg.
Step 6. Combine the ingredients in a plate.
Step 7. Add sour cream and dill.
Step 8. Fill in a glass of water.
Step 9. Add a pinch of citric acid and mix.
Step 10. Put half an egg in the center of the plate.
#beetroot #challenge #2lefthands
- Категория
- Супы
Комментариев нет.