Assalomu alaykum! Bugun Andijonda mashhur kichkinagina "PARMUDA Somsa" yoki "To'rt Qo"shaloq Somsa" tayyorlaymiz!
Hamiriga:
500 gr un
1 ta tuhum
45-50 gr yumshoq saryog yoki margarin
keragicha suv
O'rtacha qattiqlikda hamir qoramiz!
qiymasiga:
300-400 gr piyoz
500 gr yumshoq lahm go'sht
100 gr qo'y yog'i yoki mol yog'i
Tuz, murch
Zira, kashnich urugi
Duhovkada 200 gr/400 f da 20-25 minut pishirib olamiz
☆☆☆▪︎▪︎▪︎☆☆☆▪︎▪︎▪︎☆☆☆▪︎▪︎▪︎☆☆☆☆☆
Рецепт на русском! Андижанская "ПАРМУДА САМСА " в духовке
Для теста:
500 гр мука
1 яйцо
40-50 гр сл.масло или маргарин
1 ч л соль
150 мл вода
Сделаем среднее тесто
Для начинки:
400 гр лук репчатый
500 гр баранина или говядина
100 гр бараний жир (можно говяжий)
Соль, перец
Кумин, кориандр
Выпекаем в духовке при температуре 200 гр/400 f 20-25 минут. Приятного аппетита!
#пармуда #somsa #узбекскаякухня #самса #сомса #parmuda #uzbek #retsepti #oshxonasi #узбечкаготовит #пазандауз #рецептдня #вкусныйобед#куриный #товукли #кфс #kfc #nuggets #tovuqli #завтрак #ТРЕНДЕ #мясопофранцузски #мясовдуховке #рецепты #изфарша #вкусныйрецепт #картофель #сытноетв #вкусныйобед #вкусныйужин #еда #блюда #курица #вдуховке #вдомашнихусловиях #узбекистан #салаты #салат #обед #ужин #пицца #пиццадомашняя #лепёшка #хлеб #лепёшки #табака #ппзавтрак #ппсалат #ппрецепт #узбечкаготовит #назавтрак #чтоприготовит# #узбекскаякухня #узбечка #булочкикакпух #тестокакпух #печеньекчаю #изничего #изпростыхпродуктов #булочкисначинкой #топрецепты #ВТРЕНДЕ #драники #дрожжевоетесто #тесто #слоёноетесто #блинчики #картофельные #бездуховки #безмантоварки #торт #наполеон #никтоневерит #такпросто #рамазонга #ифтор #сахарлик #меню #топ
Hamiriga:
500 gr un
1 ta tuhum
45-50 gr yumshoq saryog yoki margarin
keragicha suv
O'rtacha qattiqlikda hamir qoramiz!
qiymasiga:
300-400 gr piyoz
500 gr yumshoq lahm go'sht
100 gr qo'y yog'i yoki mol yog'i
Tuz, murch
Zira, kashnich urugi
Duhovkada 200 gr/400 f da 20-25 minut pishirib olamiz
☆☆☆▪︎▪︎▪︎☆☆☆▪︎▪︎▪︎☆☆☆▪︎▪︎▪︎☆☆☆☆☆
Рецепт на русском! Андижанская "ПАРМУДА САМСА " в духовке
Для теста:
500 гр мука
1 яйцо
40-50 гр сл.масло или маргарин
1 ч л соль
150 мл вода
Сделаем среднее тесто
Для начинки:
400 гр лук репчатый
500 гр баранина или говядина
100 гр бараний жир (можно говяжий)
Соль, перец
Кумин, кориандр
Выпекаем в духовке при температуре 200 гр/400 f 20-25 минут. Приятного аппетита!
#пармуда #somsa #узбекскаякухня #самса #сомса #parmuda #uzbek #retsepti #oshxonasi #узбечкаготовит #пазандауз #рецептдня #вкусныйобед#куриный #товукли #кфс #kfc #nuggets #tovuqli #завтрак #ТРЕНДЕ #мясопофранцузски #мясовдуховке #рецепты #изфарша #вкусныйрецепт #картофель #сытноетв #вкусныйобед #вкусныйужин #еда #блюда #курица #вдуховке #вдомашнихусловиях #узбекистан #салаты #салат #обед #ужин #пицца #пиццадомашняя #лепёшка #хлеб #лепёшки #табака #ппзавтрак #ппсалат #ппрецепт #узбечкаготовит #назавтрак #чтоприготовит# #узбекскаякухня #узбечка #булочкикакпух #тестокакпух #печеньекчаю #изничего #изпростыхпродуктов #булочкисначинкой #топрецепты #ВТРЕНДЕ #драники #дрожжевоетесто #тесто #слоёноетесто #блинчики #картофельные #бездуховки #безмантоварки #торт #наполеон #никтоневерит #такпросто #рамазонга #ифтор #сахарлик #меню #топ
- Категория
- Шашлыки
Комментариев нет.