#pasta #makaron #makaroni
Паста которая готовиться очень легко и быстро! Буквально несколько минут и отличное блюдо у вас на столе!
Pasta that is very easy and quick to prepare! Just a few minutes and a great dish on your table!
Makaron, który jest bardzo łatwy i szybki w przygotowaniu! Zaledwie kilka minut i świetne danie na Twoim stole!
Копченый бекон нарезать на тонкие полоски и немного обжарить в сковороде. Добавить муку и тоже слегка обжарить. Влить молоко. Помешивая довести до кипения. Добавить в муку с молоком сыр чеддер и растопить. При необходимости добавлять молоко или варочную воду. Приготовленный сырный соус посолить и добавить нарезанную петрушку. Соединить с отварными макаронами и добавить немного тонко нарезанного копченого бекона.
_________________________________________
Ингредиенты:
Паста - 400 г
Бекон копченый - 200 г
Мука - 1,5 ст. ложки
Молоко - 200 мл
Сыр Чеддер - 150 г
Петрушка
Соль
Cut the smoked bacon into thin strips and fry a little in a pan. Add flour and also lightly fry. Pour in milk. Bring to a boil while stirring. Add cheddar cheese to flour and milk mixture and melt. If necessary, add milk or cooking water. Salt the prepared cheese sauce and add chopped parsley. Combine with boiled pasta and add some thinly sliced smoked bacon.
___________________________________________
Ingredients:
Pasta - 400 g
Smoked bacon - 200 g
Flour - 1.5 tbsp.
Milk - 200 ml
Cheddar cheese - 150 g
Parsley
Salt
Boczek wędzony pokrój w cienkie paski i podsmaż trochę na patelni. Dodać mąkę i lekko podsmażyć. Wlej mleko. Doprowadzić do wrzenia mieszając. Dodaj ser cheddar do mieszanki mąki z mlekiem i rozpuść. W razie potrzeby dodaj mleko lub wodę do gotowania. Posolić przygotowany sos serowy i dodać posiekaną natkę pietruszki. Połącz z gotowanym makaronem i dodaj trochę pokrojonego w cienkie plasterki wędzonego boczku.
___________________________________________
Składniki:
Makaron - 400 g
Boczek wędzony - 200 g
Mąka - 1,5 łyżki
Mleko - 200 ml
Ser cheddar - 150 g
Pietruszka
Sól
Паста которая готовиться очень легко и быстро! Буквально несколько минут и отличное блюдо у вас на столе!
Pasta that is very easy and quick to prepare! Just a few minutes and a great dish on your table!
Makaron, który jest bardzo łatwy i szybki w przygotowaniu! Zaledwie kilka minut i świetne danie na Twoim stole!
Копченый бекон нарезать на тонкие полоски и немного обжарить в сковороде. Добавить муку и тоже слегка обжарить. Влить молоко. Помешивая довести до кипения. Добавить в муку с молоком сыр чеддер и растопить. При необходимости добавлять молоко или варочную воду. Приготовленный сырный соус посолить и добавить нарезанную петрушку. Соединить с отварными макаронами и добавить немного тонко нарезанного копченого бекона.
_________________________________________
Ингредиенты:
Паста - 400 г
Бекон копченый - 200 г
Мука - 1,5 ст. ложки
Молоко - 200 мл
Сыр Чеддер - 150 г
Петрушка
Соль
Cut the smoked bacon into thin strips and fry a little in a pan. Add flour and also lightly fry. Pour in milk. Bring to a boil while stirring. Add cheddar cheese to flour and milk mixture and melt. If necessary, add milk or cooking water. Salt the prepared cheese sauce and add chopped parsley. Combine with boiled pasta and add some thinly sliced smoked bacon.
___________________________________________
Ingredients:
Pasta - 400 g
Smoked bacon - 200 g
Flour - 1.5 tbsp.
Milk - 200 ml
Cheddar cheese - 150 g
Parsley
Salt
Boczek wędzony pokrój w cienkie paski i podsmaż trochę na patelni. Dodać mąkę i lekko podsmażyć. Wlej mleko. Doprowadzić do wrzenia mieszając. Dodaj ser cheddar do mieszanki mąki z mlekiem i rozpuść. W razie potrzeby dodaj mleko lub wodę do gotowania. Posolić przygotowany sos serowy i dodać posiekaną natkę pietruszki. Połącz z gotowanym makaronem i dodaj trochę pokrojonego w cienkie plasterki wędzonego boczku.
___________________________________________
Składniki:
Makaron - 400 g
Boczek wędzony - 200 g
Mąka - 1,5 łyżki
Mleko - 200 ml
Ser cheddar - 150 g
Pietruszka
Sól
- Категория
- Паста
Комментариев нет.