Приветствую вас, дорогие мои и любимые люди. Сегодня один из самых популярных салатов в русской кухне. Винегрет. Не знаю, удивлю я вас сегодня или нет, но я его готовлю чуть чуть по своему. Мой секрет. На мой вкус это намного лучше отварных овощей.
Если ты ещё не подписан, обязательно сделай это. Если тебе понравился рецепт, оставь комментарий и поставь лайк этому видео. Делись с друзьями и сохраняй себе чтобы не потерять. Благодарю вас!
⠀
Ингредиенты:
-свёкла
-морковь
-картофель
-лук
-горошек
-подсолнечное масло
-соль
⠀
Овощи хорошо моём. Разрежем по палам свеклу, чтобы (если она большая) пропеклась равномерно с другими овощами. Перекладываем овощи на противень и накрываем сверху другим. Ставим в заранее разогретую духовку до 200 градусов на один час. Запекаться будут овощи как в сухой сауне. После остужаем и очищаем от кожицы. Режем на мелкий кубик все овощи и в том числе свежий лук. Добавляем горошек, подсолнечное масло и соль. Перемешаем и готово!
⠀
Приятного аппетита и до новых встреч друзья!
———
Greetings, my dear and beloved people. Today one of the most popular salads in Russian cuisine. The vinaigrette. I don’t know if I will surprise you today or not, but I cook it a little bit in my own way. My secret. In my opinion, this is much better than boiled vegetables.
If you haven't signed up yet, be sure to do so. If you like the recipe, leave a comment and like this video. Share with friends and save yourself so as not to lose. Thank you!
⠀
Ingredients:
-beet
-carrot
-potato
-onion
- polka dots
-sunflower oil
-salt
⠀
Wash vegetables well. Cut the beetroot into pieces so that (if it is large) it is baked evenly with other vegetables. We shift the vegetables to a baking sheet and cover with another on top. We put in a preheated oven to 200 degrees for one hour. Vegetables will be baked like in a dry sauna. After cooling and peeling off the skin. We cut all the vegetables into small cubes, including fresh onions. Add peas, sunflower oil and salt. Mix and you're done!
⠀
Bon appetit and see you soon friends!
———
Готовлю на своей кухне
Если ты ещё не подписан, обязательно сделай это. Если тебе понравился рецепт, оставь комментарий и поставь лайк этому видео. Делись с друзьями и сохраняй себе чтобы не потерять. Благодарю вас!
⠀
Ингредиенты:
-свёкла
-морковь
-картофель
-лук
-горошек
-подсолнечное масло
-соль
⠀
Овощи хорошо моём. Разрежем по палам свеклу, чтобы (если она большая) пропеклась равномерно с другими овощами. Перекладываем овощи на противень и накрываем сверху другим. Ставим в заранее разогретую духовку до 200 градусов на один час. Запекаться будут овощи как в сухой сауне. После остужаем и очищаем от кожицы. Режем на мелкий кубик все овощи и в том числе свежий лук. Добавляем горошек, подсолнечное масло и соль. Перемешаем и готово!
⠀
Приятного аппетита и до новых встреч друзья!
———
Greetings, my dear and beloved people. Today one of the most popular salads in Russian cuisine. The vinaigrette. I don’t know if I will surprise you today or not, but I cook it a little bit in my own way. My secret. In my opinion, this is much better than boiled vegetables.
If you haven't signed up yet, be sure to do so. If you like the recipe, leave a comment and like this video. Share with friends and save yourself so as not to lose. Thank you!
⠀
Ingredients:
-beet
-carrot
-potato
-onion
- polka dots
-sunflower oil
-salt
⠀
Wash vegetables well. Cut the beetroot into pieces so that (if it is large) it is baked evenly with other vegetables. We shift the vegetables to a baking sheet and cover with another on top. We put in a preheated oven to 200 degrees for one hour. Vegetables will be baked like in a dry sauna. After cooling and peeling off the skin. We cut all the vegetables into small cubes, including fresh onions. Add peas, sunflower oil and salt. Mix and you're done!
⠀
Bon appetit and see you soon friends!
———
Готовлю на своей кухне
- Категория
- Основные блюда Блюда из рыбы
Комментариев нет.