Маринованные баклажаны.Закуска из баклажанов.Marinated eggplant.eggplant appetizer.

4 Просмотры
Издатель
Маринованные баклажаны .Яркие, вкусные, ароматные, пальчики оближешь! Маринованные баклажаны с перцем и чесноком , прекрасно подать на обед или ужин в будни или на праздничный стол. Лучше сразу сделайте побольше, чтобы точно всем хватило. Эта закуска одна из первых исчезает со стола
ингредиенты:
баклажаны 5 шт
болгарский перец 2шт
чеснок 8 шт
масло для обжаривания баклажанов
маринад:
вода 300мл,соль1ст.л, сахар 3ст.л,уксус 9% 2ст.л, чеснок 2 зубчика,перец горошком 10 -15 шт,масло растительное 2ст.л,лавровый лист 3 шт.
--------------------------------------------

Pickled eggplants. Bright, tasty, fragrant, you will lick your fingers! Pickled eggplant with pepper and garlic, perfect for lunch or dinner on weekdays or on a festive table. It’s better to do more at once, so that everyone has enough for sure. This appetizer is one of the first to disappear from the table. Ingredients: eggplant 5 pcs bell pepper 2pcs garlic 8 pcs eggplant frying oil marinade: water 300 ml, salt 1 tbsp, sugar 3 tbsp, vinegar 9% 2 tbsp, garlic 2 cloves, peppercorns 10-15 pcs, vegetable oil 2 tbsp, bay leaf 3 pcs.
Категория
Маринады
Комментариев нет.