Я могу делать это каждый день, Идеальный рецепт заварного теста получается всегда и у всех Проще Простого из того что есть в любом доме. Из того, что есть в любом холодильнике, из простых и доступных продуктов бесподобный завтрак к чаю Очень Вкусно. Съедаются мгновенно. Все всегда в восторге от такой вкуснятины, простой рецепт заварного теста. Для начала надо приготовить сироп и оставить остыть, за это время приготовить заварное тесто, переложить в кондитерский мешок и выдавливать с насадкой звёздочка в горячее растительное масло, готовим на огне выше среднего до румяного цвета, достаём на бумажное полотенце, чтобы избавиться от лишнего жира и поместить в сироп на 5 - 10 минут, получается ну очень вкусно, приятного аппетита.
Ингредиенты:
Сироп из 1 стакан сахара, 1/4 стакана воды и ломтик лимона
Тесто заварное:
вода - 1 стакан
мука - 1 стакан
масло сливочное - 80 г
соль
яйца - 4 - 5 штук
растительное масло для жарки
#кулинария#выпечка#заварное#тесто #за10минут #завтрак#заварноетесто #рецепт
Подписывайтесь на мой канал, ставьте пальчики вверх и пишите свое мнение комментарии
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
https://dzen.ru/profile/editor/id/622ce7c8811d761462ef111a
I can do it every day, The perfect recipe for custard dough is always obtained by everyone. Easier than Simple from what is in any home. From what is in any refrigerator, from simple and affordable products, an incomparable breakfast for tea. Very Tasty. Eaten instantly. Everyone is always delighted with such a yummy, simple recipe for choux pastry. First you need to prepare the syrup and leave to cool, during this time prepare the custard dough, transfer to a pastry bag and squeeze with an asterisk nozzle into hot vegetable oil, cook over medium heat until golden brown, take out on a paper towel to get rid of excess fat and put in syrup for 5 - 10 minutes, it turns out very tasty, bon appetit.
Ingredients:
Syrup of 1 cup sugar, 1/4 cup water, and a slice of lemon
Custard dough:
water - 1 glass
flour - 1 cup
butter - 80 g
salt
eggs - 4 - 5 pieces
vegetable oil for frying
#cooking#pastry#custard dough #10 minutes #breakfast#custard dough #recipe
Subscribe to my channel, put your fingers up and write your opinion comments
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
https://dzen.ru/profile/editor/id/622ce7c8811d761462ef111a
Ингредиенты:
Сироп из 1 стакан сахара, 1/4 стакана воды и ломтик лимона
Тесто заварное:
вода - 1 стакан
мука - 1 стакан
масло сливочное - 80 г
соль
яйца - 4 - 5 штук
растительное масло для жарки
#кулинария#выпечка#заварное#тесто #за10минут #завтрак#заварноетесто #рецепт
Подписывайтесь на мой канал, ставьте пальчики вверх и пишите свое мнение комментарии
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
https://dzen.ru/profile/editor/id/622ce7c8811d761462ef111a
I can do it every day, The perfect recipe for custard dough is always obtained by everyone. Easier than Simple from what is in any home. From what is in any refrigerator, from simple and affordable products, an incomparable breakfast for tea. Very Tasty. Eaten instantly. Everyone is always delighted with such a yummy, simple recipe for choux pastry. First you need to prepare the syrup and leave to cool, during this time prepare the custard dough, transfer to a pastry bag and squeeze with an asterisk nozzle into hot vegetable oil, cook over medium heat until golden brown, take out on a paper towel to get rid of excess fat and put in syrup for 5 - 10 minutes, it turns out very tasty, bon appetit.
Ingredients:
Syrup of 1 cup sugar, 1/4 cup water, and a slice of lemon
Custard dough:
water - 1 glass
flour - 1 cup
butter - 80 g
salt
eggs - 4 - 5 pieces
vegetable oil for frying
#cooking#pastry#custard dough #10 minutes #breakfast#custard dough #recipe
Subscribe to my channel, put your fingers up and write your opinion comments
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
https://dzen.ru/profile/editor/id/622ce7c8811d761462ef111a
- Категория
- Завтраки
Комментариев нет.