Авторський рецепт паски / Авторский рецепт паски / Author's recipe of Easter cake

20 Просмотры
Издатель
UA
Великдень вже невдовзі, тому настав час обирати, яку саме паску приготувати ????⠀
Пропонуємо вашій увазі авторський рецепт паски. Дуже красива та смачна!⠀

Давайте готувати разом!⠀

Складові:⠀
Тісто:⠀
Борошно - 1 кг⠀
Сухі дріжджі - 15 г⠀
Молоко - 500 мл⠀
Паста "Вершкове" - 100 г⠀
Соняшникова олія Oil Style - 30 мл⠀
Горілка - 3 ст.л.⠀
Сметана - 200 г⠀
Сіль - 1 ч.л.⠀
Яйця - 5 шт.⠀
Цукор - 400 г⠀
Ванільний цукор - 4 ч.л.⠀
Родзинки - 100 г⠀

Глазурь:⠀
Цукор - 180 г⠀
Вода - 50 м.л.⠀
Сік лимона - 20 мл.⠀
Листовий желатин - 3 шт.⠀
Харчовий барвник - 3 кап.⠀

На 100 г готової страви:⠀
Білки - 10.08 г⠀
Жири - 7.48 г⠀
Вуглеводи - 42.47 г⠀
Калорії - 271.41 кКал⠀

Рецепт паски-2 - https://youtu.be/QDnzB71cwi8
Рецепт паски-3 - https://youtu.be/MvSyxy8OYaI

RU
Пасха вскоре, поэтому пришло время выбирать, какую именно паску приготовить ????⠀
Предлагаем вашему вниманию авторский рецепт паски. Очень красивая и вкусная! ⠀

Давайте готовить вместе! ⠀

Ингредиенты: ⠀
Тесто: ⠀
Мука - 1 кг ⠀
Сухие дрожжи - 15 г ⠀
Молоко - 500 мл ⠀
Паста "Вершкове" - 100 г ⠀
Подсолнечное масло Oil Style - 30 мл ⠀
Водка - 3 ст.л. ⠀
Сметана - 200 г ⠀
Соль - 1 ч.л. ⠀
Яйца - 5 шт. ⠀
Сахар - 400 г ⠀
Ванильный сахар - 4 ч.л. ⠀
Изюм - 100 г ⠀

Глазурь: ⠀
Сахар - 180 г ⠀
Вода - 50 М.Л. ⠀
Сок лимона - 20 мл. ⠀
Листовой желатин - 3 шт. ⠀
Пищевой краситель - 3 кап. ⠀

На 100 г готового блюда: ⠀
Белки - 10.08 г ⠀
Жиры - 7.48 г ⠀
Углеводы - 42.47 г ⠀
Калории - 271.41 ккал ⠀

Рецепт паски-2 - https://youtu.be/QDnzB71cwi8
Рецепт паски-3 - https://youtu.be/MvSyxy8OYaI

ENG
Easter is coming soon, so it's time to choose which pasca to cook ????⠀
We bring to your attention the author's recipe for pasque. Very beautiful and delicious! ⠀

Let's cook together! ⠀

Ingredients: ⠀
Dough: ⠀
Flour - 1 kg ⠀
Dry yeast - 15 g ⠀
Milk - 500 ml ⠀
Vershkovo pasta - 100 g ⠀
Sunflower oil Oil Style - 30 ml ⠀
Vodka - 3 tablespoons ⠀
Sour cream - 200 g ⠀
Salt - 1 tsp ⠀
Eggs - 5 pcs. ⠀
Sugar - 400 g ⠀
Vanilla sugar - 4 tsp ⠀
Raisins - 100 g ⠀

Glaze: ⠀
Sugar - 180 g ⠀
Water - 50 ML ⠀
Lemon juice - 20 ml. ⠀
Leaf gelatin - 3 pcs. ⠀
Food coloring - 3 drops ⠀

For 100 g of ready-made dish: ⠀
Proteins - 10.08 g ⠀
Fat - 7.48 g ⠀
Carbohydrates - 42.47 g ⠀
Calories - 271.41 kcal ⠀

Easter cake Recipe 2 - https://youtu.be/QDnzB71cwi8
Easter cake Recipe 3 - https://youtu.be/MvSyxy8OYaI

#olkomstyle #рецептивідолком #десертивідолком #десертивідолком #рецептдесерту #випечка #випічка #dessert #drink #напої #напитки #рецептдесерт #олком #olkom #интересныдесерты #вегетарианскаякухня #vegetarian #торт #тарт #пирог #рецептывыпечки #рецептнапитки #рецепт #рецепты #рецепти #кекс #маффин #паска #паска #пасха #великдень
Категория
Напитки
Комментариев нет.