Крижавка (пелюстка, крыжавки, крижалки) - это капуста маринованная со свеклой . Приготовить блюдо можно двумя способами: с помощью квашения и с помощью маринования. В этом видео, мы покажем приготовление «крижавки» с помощью маринования. Капуста со свеклой у нас получилась, просто объедение! Хрустящая, сочная, ароматная и очень-очень вкусная. Попробовав её один раз, я уверен, что это блюдо станет частым гостем на вашем столе. Разнообразьте ваше, как повседневное, так и праздничное меню!
Kryzhavka (Pelustka) is cabbage pickled with beets. This dish can be prepared in two ways: with the help of fermentation and with the help of pickled. In this video, we will show you how to cook "kryzhavka" using pickling. We got cabbage with beets, just delicious! Crispy, juicy, aromatic and very, very tasty. Having tried it once, I am sure that this dish will become a frequent guest on your table. Diversify your daily and holiday menus!
Kryzhavka (Pelustka) is cabbage pickled with beets. This dish can be prepared in two ways: with the help of fermentation and with the help of pickled. In this video, we will show you how to cook "kryzhavka" using pickling. We got cabbage with beets, just delicious! Crispy, juicy, aromatic and very, very tasty. Having tried it once, I am sure that this dish will become a frequent guest on your table. Diversify your daily and holiday menus!
- Категория
- Салаты
Комментариев нет.