PANCAR TURŞUSU TARİFİ/СОЛЕНЬЯ ИЗ СВЕКЛЫ-Быстрый Маринад/PICKLED BEETS/QIRMIZI ÇUGUNDUR

13 Просмотры
Издатель
#PANCARTURŞUSU #СОЛЕНЬЯИЗСВЕКЛЫ #PICKLEDBEETS #QIRMIZIÇUGUNDUR
Pancarı soyduktan sonra istediğim büyüklükte keserek tencereye aktardım ve üzerini kapatacak kadar kaynar su ilave ettim. Ocakta suyu kaynamaya başladıktan sonra pancarları 7-10 dakika arasında pişirdim. Daha sonra temiz kavanozlara pancar tanelerini doldurdum. Tuz,defne yaprağı,sarımsak ilave ettim ve kavanozun 2/3 kaynar su ile doldurdum. Kalan boş kısmını üzerini kaplayacak kadar elma sirkesi ilave ederek kavanoz kapaklarını kapattım. 3 gün sonra tüketebilirsiniz. Afiyetler olsun

Очистив свеклу, я разрезаю ее до желаемого размера, перекладываю в кастрюлю и добавляю достаточно кипятка, чтобы покрыть ее. После того, как вода закипела на плите, варила свеклу 7-10 минут.Потом свеклу переложила в чистые банки ,залила кипятком . Добавила соль, лавровый лист, чеснок и добавила достаточно яблочного уксуса . Я добавила достаточно яблочного уксуса, чтобы покрыть оставшуюся пустую часть, и закрыла крышки банок. Можно употреблять через 3 дня. Приятного аппетита

Cennetin Dünyası Sizlere Tarifler,Bitkisel Çözümlü Şahane videolar sunar.
Категория
Маринады
Комментариев нет.