Мильфей – это невероятно вкусный и нежный десерт французской кухни. В переводе с французского его название означает «тысяча листов», так как готовится десерт из слоеного теста.
Ингредиенты:
Бездрожжевое тесто - 1 уп.
Творожный сыр - 250 гр.
Сливки 30% - 250 гр.
Сахар - 100 гр.
Клубника - 200 гр.
Голубика - 150 гр.
Сахарная пудра для присыпки.
Millefeuil is an incredibly delicious and delicate French cuisine dessert. Translated from French, its name means "a thousand sheets", as a dessert is prepared from puff pastry.
Ingredients:
Yeast-free dough - 1 pack.
Curd cheese - 250 gr.
Cream 30% - 250 gr.
Sugar - 100 gr.
Strawberries - 200 gr.
Blueberries - 150 gr.
Powdered sugar for dusting.
Ингредиенты:
Бездрожжевое тесто - 1 уп.
Творожный сыр - 250 гр.
Сливки 30% - 250 гр.
Сахар - 100 гр.
Клубника - 200 гр.
Голубика - 150 гр.
Сахарная пудра для присыпки.
Millefeuil is an incredibly delicious and delicate French cuisine dessert. Translated from French, its name means "a thousand sheets", as a dessert is prepared from puff pastry.
Ingredients:
Yeast-free dough - 1 pack.
Curd cheese - 250 gr.
Cream 30% - 250 gr.
Sugar - 100 gr.
Strawberries - 200 gr.
Blueberries - 150 gr.
Powdered sugar for dusting.
- Категория
- Десерты
Комментариев нет.