Паста по мексикански. Макароны с мексиканским характером!

2 Просмотры
Издатель
Устройте себе в тарелке яркий мексиканский беспорядок! Острый мексиканский соус из рубленого мяса, томатов, ярких овощей, чеснока и перца прекрасно сочетается с любой пастой. Можете есть эту пасту горячей прямо из сковороды или завернув в мексиканский такос!

Create a vibrant Mexican mess on your plate! A spicy Mexican sauce made from minced meat, tomatoes, bright vegetables, garlic and peppers goes well with any pasta. You can eat this hot straight out of the skillet or wrapped in Mexican tacos!

Stwórz żywy meksykański bałagan na swoim talerzu! Pikantny sos meksykański z mięsa mielonego, pomidorów, jasnych warzyw, czosnku i papryki dobrze komponuje się z każdym makaronem. Możesz zjeść to gorące prosto z patelni lub zawinięte w meksykańskie tacos!

В оливковом масле обжарить перец чили и чеснок. Добавить говяжий фарш и тоже обжарить. Затем добавить паприку и мексиканскую смесь овощей. Добавить соль и черный молотый перец. Выложить в сковороду томаты в собственном соку и тушить несколько минут. Соединить с пастой.
__________________________________________
Паста - 300 г
Фарш говяжий - 300 г
Паприка - 2 ст. ложки
Перец чили - 1-2 шт
Чеснок - 2 зубчика
Мексиканская смесь овощей - 300 г
Томаты в собственном соку - 1 банка
Масло оливковое - 50 мл
Черный молотый перец
Соль

Fry chili peppers and garlic in olive oil. Add ground beef and fry too. Then add the paprika and the Mexican vegetable mixture. Add salt and black pepper. Put the tomatoes in their own juice into the pan and simmer for a few minutes. Combine with paste.
__________________________________________
Pasta - 300 g
Minced beef - 300 g
Paprika - 2 tbsp. spoons
Chili pepper - 1-2 pieces
Garlic - 2 cloves
Mexican vegetable mix - 300 g
Tomatoes in their own juice - 1 can
Olive oil - 50 ml
Ground black pepper
Salt

Na oliwie smażymy papryczki chili i czosnek. Dodaj mieloną wołowinę i też usmaż. Następnie dodaj paprykę i meksykańską mieszankę warzyw. Dodaj sól i czarny pieprz. Włóż pomidory do własnego soku na patelnię i gotuj na wolnym ogniu przez kilka minut. Połącz z pastą.
__________________________________________
Makaron - 300 g
Mielona wołowina - 300 g
Papryka - 2 łyżki. łyżki
Papryczka chili - 1-2 sztuki
Czosnek - 2 ząbki
Meksykańska mieszanka warzywna - 300 g
Pomidory we własnym soku - 1 puszka
Oliwa z oliwek - 50 ml
Zmielony czarny pieprz
Sól
Категория
Паста
Комментариев нет.