Капеллини -это вид макаронных изделий очень-очень тонких. Приготовим пасту с томатами в собственном соку и с креветками. Настоящая итальянская паста для истинных гурманов традиционной итальянской кухни.
Приступим:
•500 гр томатов в собственном соку
•200 гр КРЕВЕТКИ
•100 гр лук порей
•100 мл сливки
•2 зубчика чесночка
•1 ст.л. масла
Capellini is a type of very, very thin pasta. Let's cook pasta with tomatoes in our own juice and shrimps. Real Italian pasta for true gourmets of traditional Italian cuisine.
Let's get started:
• 500 grams of tomatoes in their own juice
• 200 gr SHRIMPS
• 100 gr leeks
• 100 ml cream
• 2 cloves of garlic
• 1 tbsp. oils
Приступим:
•500 гр томатов в собственном соку
•200 гр КРЕВЕТКИ
•100 гр лук порей
•100 мл сливки
•2 зубчика чесночка
•1 ст.л. масла
Capellini is a type of very, very thin pasta. Let's cook pasta with tomatoes in our own juice and shrimps. Real Italian pasta for true gourmets of traditional Italian cuisine.
Let's get started:
• 500 grams of tomatoes in their own juice
• 200 gr SHRIMPS
• 100 gr leeks
• 100 ml cream
• 2 cloves of garlic
• 1 tbsp. oils
- Категория
- Паста
Комментариев нет.